Een vakantiebaantje in Portugal

Lekker in de zon bijverdienen? In de avond een strandje of terrasje pakken met het geld wat je verdient? Dat klinkt natuurlijk top. Is Portugal een van je favoriete landen dan is een vakantiebaan (of misschien zelfs fulltime functie!) in Portugal iets voor jou.

Toffe functies in Portugal

Dus wat voor vakantiebanen zijn er zoal in Portugal? Naast de drie toffe functies die hieronder worden genoemd zijn er natuurlijk nog veel meer banen die je zou kunnen beoefenen! En je hoeft voor lang niet allemaal Portugees te spreken.

Feesten in Albufeira

Er worden geregeld mensen gezocht die helpen bij feesten in Albufeira. Werkzaamheden die voor deze feesten kan verrichten zijn bijvoorbeeld het bemannen van de ticket booth of de meest exclusieve feesten promoten. Dit is echt iets voor jou als je een feestbeest bent!

Animatiewerk op campings

Ben jij liefhebber van kinderen en wil je werken in een sociaal, jong team? Dan is animatiewerk misschien iets voor jou. Overdag vermaak je de kids op de camping en in de avond pak je met je collega’s een strand of terrasje.

Hotels en clubs

Hotels en clubs zijn in de vakantie op zoek naar Nederlands en Engels sprekend personeel om de stortvloed aan toeristen in de zomer op te vangen. Ben je gastvrij en hou je van een clubsfeer? Dan is dit misschien de ideale vakantiebaan voor jou.

Wat kan je ervan leren

Werkervaring opdoen is natuurlijk altijd goed, maar werken in een ander land daar kun je eigenlijk nog meer van leren. Ga je in Portugal werken? Dan pik je zeker ook wat Portugees op, perfect dus als je Portugees probeert te leren.

 

Ook kom je in aanraking met een andere cultuur. Niet alleen is dit een toffe ervaring maar je leert ook nog eens veel over jezelf. Je ontwikkelt dus ook op persoonlijk vlak.

 

Een vergeet niet alle vakantievrienden die je gaat maken die in hetzelfde schuitje (of bedrijf) zitten als jij. Zo maak je soms levenslange vrienden.  

Dus, ga jij lekker in het zonnetje werken volgende zomer? Vergeet niet om wat sollicitatietips door te nemen voordat je op je sollicitatie komt. Zo pak je die droombaan.