Transfer & taxi’s in Albufeira

Het is vaak ideaal om korte afstanden af te leggen met de taxi. Je kunt voor relatief weinig geld binnen een mum van tijd op plaats van bestemming zijn zonder dat je zelf een auto hoeft te huren. Ook in Albufeira zie je op iedere hoek van de straat wel een taxi staan die je voor een paar euro een kilometer of twee verderop kan afzetten.

Transfer van vliegveld Faro airport naar Albufeira

Het is verstandig om voorafgaande aan je vlucht al te regelen dat er een taxi op je wacht bij aankomst op het vliegveld in de Algarve. Zo zijn er zeer veel bedrijven die je kunt bellen voor taxivervoer. Je zou onderstaande partijen kunnen bellen:

  • Suntransfers
  • Shuttledirect

Stel dat je via Beachmasters of GoGo een jongerenvakantie boekt, dan zit daar vaak al bij in dat ze een taxi voor je regelen. Stel dat je met bijvoorbeeld AirBnB boekt, dan kan het handig zijn om met de lokale verhuurder af te spreken dat zij een taxi voor je regelt. Zo sponsor je de iets minder commerciƫle organisaties ook nog en is iedereen gelukkig. Kwa kosten is het wel handig om je van tevoren even te laten informeren.

In Albufeira kost een ritje naar en van de strip naar je locatie vaak tussen de 2 en 10 euro afhankelijk van de ligging van je accommodatie. Mocht je een keer naar Kadoc willen, dan kan je wel een hogere prijs verwachten, want dat is een redelijk lange rit.