Zowel veel jongeren als gezinnen kiezen ervoor om een volledig all-inclusive hotel te boeken in Albufeira. Deze liggen hoofdzakelijk in het centrum dichtbij het strand. Hieronder hebben we een aantal hotels ingevoegd die het meest populair zijn onder zowel jongeren als gezinnen.

Hotels in Albufeira

Schoon, vriendelijk en gunstig gelegen: Vila Galé Cerro Alagoa ****

Dit hotel ligt zeer aantrekkelijk (nabij het oude centrum), het personeel is goed aanspreekbaar en zeer vriendelijk en zorgen eveneens dat het hotel goed schoon gehouden wordt. Het zwembad is lekker en het ontbijt gevarieerd en degelijk.

Kindvriendelijk & top locatie: Vila Galé Cerro Alagoa ****

Op Zoover krijgt dit hotel een 10 wat betreft kindvriendelijkheid. Verder is de prijs-kwaliteitsverhouding beter dan dat van het bovenstaande hotel en is het haar drie sterren meer dan waard. Eveneens op loopafstand van het strand en maximaal een halve kilometer van het centrum verwijderd.

Lekker buiten de drukte: Quinta Pedra dos Bicos ****

Dit hotel ligt op een kleine vier kilomter afstand van het centrum met als voordeel dat je je er in terug kunt trekken naar een intensieve en warme dag in alle drukte. Het bestaat uit blokken waarin de meeste blokken beschikken over privé zwembad en andere faciliteiten. Dat maakt dat het ook in het complex niet heel erg druk is en je je er zeker kunt ontspannen.

Best bang for your back: Baltum **

Kwaliteit kent geen prijs. Althans, dat gaat voor dit hotel zeker op. Haar twee sterren, en daarmee lage prijs, zegt niets over hoe geweldig je het hier kunt hebben. Bijna alleen maar positieve ervaringen en reviews waarin verwachtingen werden overschreden.

 

Toch liever een appartement of villa boeken? Of zelf in contact komen met locals van wie je een huis kunt huren via AirBnB?

Appartementen & Villa’s in Albufeira