Albufeira staat erom bekend dat er ieder jaar weer massaal veel jongeren uit heel Nederland naar dit vakantieoord trekken om uitgebreid feest te vieren ofwel ter afsluiting van hun schoolcarrière. Er zijn zeer veel reisorganisaties die speciale jongerenreizen aanbieden. Het voordeel is dat ze bijna al het regelwerk uit handen nemen en jij je dus alleen hoeft bezig te houden met het feesten.

De verschillende reisorganisaties op een rijtje..

  • Beachmasters
  • GoGo

Het voordeel is dat deze organisaties je vlucht en appartement/villa regelen. Bovendien krijg je allerlei bandjes waarmee je gratis in allerlei clubs kunt. Bovendien regelen ze dat er vervoer wordt geregeld naar een bepaalde club (Kadoc) en organiseren ze vaak kroeggetochten. En, je weet zeker dat je gezellig met andere Nederlanders in een appartementencomplex zit, zodat je ook ongegeneerd herrie kan schoppen.

GoGo boeken! Beachmasters boeken!

Het nadeel is dat je vaak iets meer betaalt dan wanneer je zelf boekt of via AirBnB boekt. Die hogere kosten worden deels gecompenseerd door de kortingsbandjes en gratis activiteiten, maar het blijft financieel gezien altijd voordeliger om zelf ergens iets te boeken. Wel weet je gewoon zeker dat alles goed geregeld is en hoef je niet in te zitten over transfers van het vliegveld naar het appartement en alle andere randzaken.

Mocht je alles zelf liever willen regelen en het zo goedkoop mogelijk te doen? Dan raad ik je aan om te boeken via AirBnB.

Boeken via AirBnB!