Sunny Beach als perfect alternatief voor Albufeira

Jongeren die op vakantie gaan kiezen nog vaak voor de traditionele vakantiebestemmingen die al vele tientallen jaren populair zijn, zoals Albufeira, Lloretdemar en Blanes. Bulgarije komt bij veel jongeren niet zo snel naar voren als vakantiebestemming. En dat is jammer, want Sunny Beach in Bulgarije is de ideale vakantiebestemming voor jongeren. Er is van alles te beleven en bijkomend positief punt: de prijzen zijn een stuk aangenamer dan in veel andere vakantielanden.

De beste hotels voor scherpe prijzen
Je vindt in Sunny Beach geweldige jongerenhotels tegen scherpe prijzen. Of je nu alleen logies wilt, zodat je verder lekker je gang kunt gaan en eten en drinken wanneer je wilt, of je wilt de luxe van een all-inclusive resort, alles is mogelijk. Je kunt ook kiezen voor een comfortabel en scherp geprijsd appartement dat je uiteraard kunt delen met je vrienden. Dan heb je de beschikking over een keuken of kitchenette zodat je zelf iets te eten of te drinken kunt klaarmaken. Dit bespaart ook aanzienlijk op de kosten en daarom kiezen ook veel jongeren voor deze optie.

Het uitgaansleven bruist in Sunny Beach
Sunny Beach is the place to be voor jongeren die van uitgaan houden. Heb je het hele jaar gewerkt en gestudeerd en wil je nu eens lekker los gaan? Kom dan naar Sunny Beach en stort je in het nachtleven. Je vindt op de kilometerslange boulevard Flower Street de beste clubs en discotheken. Je kunt rustig een hele nacht doorhalen want er is altijd wel een disco of club waar jij helemaal uit je dak kunt gaan met dansen en swingen. Wil je wat eten of even rustig zitten met een drankje dan zit je ook goed op Flower Street, want behalve de dancings en clubs zijn er ook tientallen restaurants en bars. Kortom, je vindt het complete uitgaansleven op enkele kilometers bij elkaar, en uiteraard zijn de hotels en appartementen hier niet ver van verwijderd.

Genieten op het heerlijke zandstrand
Na een nacht feesten wil je natuurlijk nog maar één ding: lekker uitrusten en zonnebaden op het strand. Sunny Beach heeft maar liefst zeven kilometer heerlijk zandstrand aan de Zwarte Zee. Je kunt hier lekker genieten van de zon, en bijslapen van een hele nacht stappen. Het weer laat je maar zelden in de steek in Bulgarije, de zomers zijn er warm en zonnig met temperaturen van gemiddeld 25 graden. Op het strand zijn vele strandtenten waar je tegen scherpe tarieven een drankje kunt nemen of iets eten. De Bulgaarse keuken zal je zeker aangenaam verrassen, zowel qua diversiteit als qua prijs. Kortom: Sunny Beach is de beste vakantiebestemming voor jongeren.